Nagodba 0 0.00

0-Članci
Porez 0.00
Dovršeno 0.00
Indeks 1.57 single vision objektiv anti-reflective and anti-scratch / рецептурная objektiv / 1.57 HMC spheric

Indeks 1.57 single vision objektiv anti-reflective and anti-scratch / рецептурная objektiv / 1.57 HMC spheric

HRK 60.00
 

U trgovini
Iz robe


1. objektiv pojedinačne perspektive prosječnog indeksa 1.57
2. tanak i lagan
3. raspon snage i cijena
0.00 ~ -6.00/0 ~ -2.00 $10 par
0.00 ~ +6.00/0 ~ -2.00 $10 par
Poseban diopters, molimo kontaktirajte naš klijent serive.
4. za Rx manje 3.00+ / -(preporučeno)
Mi možemo prikupiti pune stakla, možemo staviti sferne i асферические leće.(Napomena : možemo prodati optičke okvira i leća zajedno. Molimo kontaktirajte nas ako želite kupiti samo optičke leće)
Molimo, odaberite besplatnu dostavu, ako ste došli objektiv s nama.
Kad ga kupite, na optički okvirom, molimo vas, imajte na umu da je to jedna vizija odobren je za bliskog ili dalekog gledišta.
Cjenik leće
molimo kliknite na svaku opciju za svaku vezu.
Kako pročitati vaš recept :
Na tipičnom receptu vidjet ćete dva seta linija. Većinu vremena je gornji dio je namijenjen za vaše FONDOVA ili desnog oka, dok je donji dio je namijenjen za tvoj OS ili lijevog oka.
Za korekciju udaljenosti uvijek mora biti vrijednost ispod kugle, i većinu vremena to negativno. Njegova kratica - "D. V.", Što znači dalekovidnosti.
Za korekciju samo za čitanje, uvijek treba biti vrijednost ispod kugle, i većinu vremena to pozitivna. Ako postoji vrijednost u odjeljku Near Vision (N. V., N. V. O.), a zatim unesite snaga u donjoj polovici kalupa i ostavite polje ADD power prazan ili ("0.00").
Za korekciju astigmatizma imajte na umu da ovaj cilindar (cil) i osovina uvijek dolaze zajedno. Za bilo koju vrijednost cilindra uvijek mora biti vrijednost za osi. Neki liječnici koriste pozitivan ( + ) cilindar, a neke negativan ( - ), postoji velika razlika između njih, pa vas molimo, obratite pozornost na pozitivne i negativne znakove. Ako nemate korekcije astigmatizma, liječnici mogu samo da ga ostavite praznim ili samo SPH ili DS, što znači da je opseg ili Диоптрийную opseg. Osovina mora biti od 1 do 180 stupnjeva, ako vidite takvu vrijednost, kao što je " 5 "pod osi, onda je to isto što i" 005 " ili "5 stupnjeva". To uvijek mora biti cijeli broj, i na osi ne mora biti decimalna točka.
Za бифокальных i progresivne leće, molimo posavjetujte se s vašim oči liječnikom je li dodatak za бифокальных ili progresivne leće. U većini slučajeva, u usporedbi s Бифокальным zbrajanja, zbrajanje прогрессива je veća za 0,25, pa vas molimo, provjerite. Znak kako biste saznali je li vaš recept progresivna, je bilješka PAL, napisao je na receptu; samo jedan dodatak, što znači da je dodatak za lijevog i Desnog oka je isti. Molimo, imajte na umu da smo obraditi najmanje +1,00 i maksimalno +3,00 za dodatne ovlasti.
Očni liječnici ponekad ostavljaju decimalni zarez na području cilindru i zbrajanjem. Na primjer, -25 ili +175, to se podrazumijeva kao -0.25 i +1.75.
Vrlo je važno obratiti pozornost na plus i minus, kao što je to snažno utjecati na objektiv. Ako postoji nešto na recept sa čime niste upoznati, molimo vas, nazovite našu službu servis i podrška, a mi ćemo vam rado pomoći.
Kakvo je vaše зрачковое udaljenost (PD) i kako ga dobiti :
PD, ili зрачковое udaljenosti, - udaljenost od centra zjenice (crne mrlje u oku) jednog oka na drugo. To je mjerenje pojašnjava položaj vaših leća unutar odabranog okvira. To može biti pružena svojim оптиком ili liječnika u nekoliko minuta, i razlog zašto preporučujemo Vam da se obratite za njim, kada provjeravate svoj vid. Kao alternativu možete pitati nekoga da ga mjeriti za vas, ali savjetuju mu da bude otprilike na distanci od vas. Također možete izmjeriti sami, stojeći pred ogledalom. Za pojedinačne optičkih leća možete odabrati srednji PD 63 mm, ali za бифокальных ili progresivne leće mi i dalje preporučamo dobiti te informacije od vašeg оптикака. Za vašu informaciju, PD većina odraslih osoba između 55-65mm. Ponekad liječnici će osigurati dvije različite vrijednosti za PD, u nastavku su neke skripte :
a) vrijednosti iznad, na primjer 65/60, prvi PD obično se odnosi na udaljenosti PD, a u drugoj pročitati TDS
b) vrijednosti ispod, na primjer 33,5 / 31,5, prvi PD obično pada na desno oko, a drugi na lijevo.
u) vrijednosti iste, da i 30.5/30.5; možete preklopiti te dvije vrijednosti zajedno, jer imamo samo jedno polje za PD. Mi jednostavno podijelite ga na svoje.

Karakteristike

Tip Elementa:
Pribor Za Naočale
Pribor Za Naočale:
Leće
Materijal Leće:
BOA-39
Paul:
Muškarci
brend:
ЯШИЛУ
Pokrivenost:
HMC
Pokazivač:
1.57
is_customized:
Yes

Ovo bi vam se moglo svidjeti