Nagodba 0 0.00

0-Članci
Porez 0.00
Dovršeno 0.00
20шт 30*10*5 mm vučna sila 6.3 kg jaka snaga спеченный неодимовый ndfeb stalni редкоземельный Magnet fasterners

20шт 30*10*5 mm vučna sila 6.3 kg jaka snaga спеченный неодимовый ndfeb stalni редкоземельный Magnet fasterners

HRK 87.00
 

U trgovini
Iz robe


Više informacija o proizvodu :
pokrivenost : Ni-Cu-Ni
radna temperatura : ispod 80 stupnjeva.
Tolerancija : +_0.1 mm.(jamčimo da ćete dobiti točnu veličinu, koji smo opisali.)
Tolerancija : +_0.1 mm.(jamčimo da ćete dobiti točnu veličinu, koji smo opisali.)
Vertikalna sila vuče : udaljenost oko 6,3 kilograma (magneti mogu predstavljati samo proizvodi od željeza, kobalta, nikla. Čistoća i debljina , kao i veličinu kontaktne površine određuju snagu magneta. Od čišći, deblji i veći željezni materijal, više će se manifestirati magneti.)
puno uključuje : 20шт×Magnet 30*10*5мм.
Više slika magneti se nalaze na belows,
u odnosu na kineski novac je jedan yuan,
Pri rukovanju неодимовым magnet više treba biti oprezan :
НЕОДИМОВЫЕ MAGNETE TREBA ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. NE ГЛОТАЙТЕ I NE UDISATI MAGNETI. GUTANJE ILI UDISANJE MAGNETA MOŽE DOĆI DO OZLJEDA ILI SMRTI. РЕДКОЗЕМЕЛЬНЫЕ MAGNETI-TO NISU IGRAČKE. OSIGURAJTE MAGNETI, KAD OSTANU BEZ NADZORA. Djeci se ne smiju dozvoliti nositi ili se igrati s редкоземельными magnetima. Djeca i odrasli ne moraju uzimati magneti ili postavljati magneti u bilo koji otvor na tijelu, kao što je uho, nos ili usta. Ako magneti заглатываются ili аспирируются u pluća, zahtijeva hitnu medicinsku pomoć.
Неодимовые magneti krhki i mogu se lako slomiti. Ovi magneti će размагниченными pod utjecajem visoke temperature. Ovi magneti su jaka i može ubrzati napredak na brzinama do Одину drugog i na железистому materijalu. Kada se ovi magneti dolaze zajedno brzo, oni mogu uništiti i razbiti poslati čestice na brzinu. Ovi magneti su također mogu uvelike smanjiti, ako im se omogućilo da dođu zajedno protiv kože. Uvijek biste trebali nositi rukavice i zaštitu za oči kada se radi o velikim magnetima. Vrlo veliki magneti mogu predstavljati opasnost za drobljenje i ne moraju biti.
Opis vuču napore na ovoj stranici su procjene koji se temelje na idealnim uvjetima, i ne smije se koristiti u dizajnu aplikacije. Promjene u sadržaju željeza, debljini, temperaturi i čistoći površine i mogućnosti sve će smanjiti ove procjene. Magneti nikada ne treba koristiti za podizanje predmeta nad ljudima.
Неодимовые magneti imaju jaka magnetska polja, koja može oštetiti elektroničke opreme i magnetskih medija za pohranu podataka. Trebali bi ovi magneti su daleko od elektronske opreme, računalnih diskova, kreditnih kartica, video kaseta i drugih magnetskih medija.
Mi smo profesionalni proizvođač i dobavljač magnetskih materijala u Kini. Držimo na lageru više od milijun komada magneta različitih veličina. Većina naloga moguće je pretplatiti se za 72 sata.
Postavljanje prihvatljivo. Mi smo bili u mogućnosti prilagođene različiti oblici prema posebnim crtežima. MOQ za postavke je 100 kom. Za dobivanje bilo kakve informacije, molimo, kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme.Mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku. Neki oblici koje smo postavili, navedeni su u belows,

Karakteristike

Program:
Industrijski Magnet
Sastavni:
NdFeB Magnet
Oblik:
jedinica
Broj Modela:
Bili u mogućnosti biti подгонян
Vrsta:
Stalni

Ovo bi vam se moglo svidjeti